Είστε εδώ

Διοργάνωσε μια εκδήλωση για τους MSF


Η διοργάνωση μιας εκδήλωσης σου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρεις πολύτιμη βοήθεια στους MSF με έναν πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο. Μέσα από μια εκδήλωση μπορείς τόσο να μας στηρίξεις οικονομικά, όσο και να βοηθήσεις να φτάσει το μήνυμά μας σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους.

Οι δράσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις για να συγκεντρώσεις χρήματα είναι τόσες, όσες και οι ιδέες που μπορείς να έχεις. Από μια απλή συγκέντρωση στο σπίτι, μέχρι μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Παρακάτω μπορείς να βρεις μια λίστα από προτάσεις για να διαλέξεις ή να δημιουργήσεις τη δική σου, καθώς και χρήσιμες συμβουλές και απαντήσεις σε συχνές απορίες σχετικά με τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

 

   

Αν χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια ή πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας στο 210 5 200 500 ή στο events@msf.gr

 

Εκδηλώσεις

14
10/05/2018 - 19:00 Tango Unchained Festival for MSF
Το 2ο Tango Unchained Festival θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Μαΐου και είναι αφιερωμένο στη δράση μας.Περισσότερες πληροφορίες: http://tangounchained.com/
09/05/2018 - 22:00 Live Rock Concert για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα
Ο Χρήστος Δενδρινός εμφανίζεται την Τετάρτη 9/5 στις 22.00 το βράδυ στο Holywood Stage. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου μας.Τον ευχαριστούμε!Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
03/03/2018 - 10:00 Goals 4 Good for MSF
To St. Catherine's British School διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 για την ενίσχυση του έργου μας, το Σάββατο 3/3.Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και την διοίκηση του σχολείου για την ευγενική τους πρωτοβουλία.

Σελίδες

Φόρμα επικοινωνίας

Σύντομη περιγραφή της εκδήλωσης (ώρα, μέρος, περίσταση)