Είστε εδώ

Πρωτεύουσες καρτέλες

Συχνές ερωτήσεις

 

1. Θέλω να διοργανώσω μια εκδήλωση. Πώς προχωράω;

Επικοινώνησε μαζί μας στο 210 5 200 500, Τμήμα Ανεύρεσης Πόρων ή στο events@msf.gr

 

2.Μπορώ να χρησιμοποιήσω το λογότυπο των MSF στην προώθηση της εκδήλωσης;

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το λογότυπό μας για την προώθηση της εκδήλωσής σου, παρακαλούμε ενημερώσέ μας για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, το υλικό και τα μέσα προώθησής της. Αν η απάντηση που θα λάβεις σχετικά με τη χρήση του λογοτύπου είναι θετική, θα πρέπει να υπογράψεις το σχετικό συμφωνητικό. Το συμφωνητικό αυτό καλύπτει τόσο εμάς, για τη χρήση του υλικού, του λογοτύπου και του ονόματός μας, όσο και εσένα, στην περίπτωση που θέλεις να διαβεβαιώσεις κάποιον ότι συλλέγεις χρήματα για την οργάνωσή μας.

 

3. Μπορούν οι MSF να παρέχουν κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί τη εγκυρότητα της εκδήλωσης;

Μπορούμε να σου παρέχουμε μια επιστολή που θα επικυρώνει την εκδήλωση και θα πιστοποιεί την έγκρισή της από τους MSF, ενώ μετά το τέλος κάθε εκδήλωσης, στέλνουμε και ευχαριστήρια επιστολή στο διοργανωτή της.

 

4. Μπορούν οι MSF να στείλουν εκπρόσωπό τους στην  εκδήλωση;

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε πάντα εκπρόσωπο για μία εκδήλωση. Ζήτα την παρουσία εκπροσώπου μας το συντομότερο δυνατόν και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να είμαστε εκεί.

 

5. Μπορούν οι MSF να καλύψουν κάποια από τα έξοδα της εκδήλωσης;

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δεν έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε έξοδα τα οποία αφορούν σε εξωτερικές εκδηλώσεις τρίτων.

 

6. Μπορούν οι MSF να εξασφαλίσουν την παρουσία κοινού στην εκδήλωση;

Οι MSF μπορούμε να προωθήσουμε την εκδήλωση στην ενότητα «Εκδηλώσεις» στο site μας, 

 

7. Μπορούν οι MSF να παρέχουν  πληροφορίες και υλικό για την εκδήλωση;

Αφού συμπληρώσεις και μας στείλεις τη φόρμα με τις λεπτομέρειες για την εκδήλωση, online ή με fax, θα σου στείλουμε πακέτο με υλικό των MSF, ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσής σου. Στο υλικό που θα σου αποσταλεί, θα βρεις εκτενείς πληροφορίες για τη δράση μας σε κάθε χώρα που παρεμβαίνουμε και για τα προγράμματά μας ανά τον κόσμο, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ιστοσελίδα μας  για περισσότερο υλικό, όπως επίσης και το κανάλι μας στο YouTube.

 

8. Μπορούν οι MSF να παρέχουν αποδείξεις δωρεάς για όσους ενισχύσουν οικονομικά την οργάνωση μέσω της εκδήλωσης;

Οι MSF μπορούμε να εκδώσουμε αποδείξεις δωρεάς για όλους όσοι έκαναν μια δωρεά για την οργάνωση. Για να καταστεί αυτό εφικτό, είναι σημαντικό να κρατήσεις μία λίστα με το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας και το ποσό δωρεάς.

 

9. Πώς μπορώ να κάνω τη συλλογή και την κατάθεση των χρημάτων;

Μπορείς να μας ζητήσεις να σου στείλουμε ένα κουτί συλλογής δωρεών και αφού ολοκληρωθεί η εκδήλωση, μπορείς να μας το επιστρέψεις για να κάνουμε την αποσφράγιση και να σε ενημερώσουμε για το ποσό που συγκεντρώθηκε. Εάν συλλέξεις τα χρήματα με κάποιον άλλον τρόπο, μπορείς να τα καταθέσεις σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς και να μας ενημερώσεις τηλεφωνικά στο 210 5 200 500 την ημέρα της κατάθεσης:

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR 3601 1008 0000 0008 0480 84795

EUROBANK

GR50 0260 2150 0004 1010 0065 050

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR96 0172 0110 0050 1101 3626 464

ALPHA ΒΑΝΚ

GR09 0140 1040 1040 0278 6014 420

 

10. Εάν έχω περισσότερες απορίες, με ποιον να επικοινωνήσω;

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας στο 210 5 200 500, Τμήμα Ανεύρεσης Πόρων ή στο events@msf.gr

 

Φόρμα επικοινωνίας

Σύντομη περιγραφή της εκδήλωσης (ώρα, μέρος, περίσταση)