Είστε εδώ

Μείνε μαζί μας, γίνε η φωνή μας 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσεις το έργο μας. Ζούμε σε μια εποχή που διαδίδεται ο φόβος, η παραπληροφόρηση, ενώ υψώνονται νέα τείχη και φράχτες  στην ανθρωπιστική δράση. Η συμμετοχή σου σε εκστρατείες, εκδηλώσεις και κάθε είδους δράσεις ενημέρωσης και προβολής του έργου μας είναι ζωτικής σημασίας για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που ορθώνονται.

Πάρε μέρος

Μάθε περισσότερα για το έργο μας. Kάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το μηνιαίο newsletter και να έχεις άμεση εικόνα και πληροφορία για τη δράση μας.

Δώσε φωνή σε όσους μας έχουν ανάγκη. Ακολούθησέ μας στο Facebook, το Twitter, το Instagram και το Youtube - μοιράσου τα νέα μας με τους φίλους σου και πάρε μέρος στις εκστρατείες μας.

Χάρισέ μας λίγο από τον χρόνο σου. Γίνε εθελοντής στο γραφείο μας στην Αθήνα και βοήθησέ μας να υποστηρίξουμε καλύτερα τα προγράμματά μας σε όλο τον κόσμο.

Κράτα στους σελιδοδείκτες σου την ιστοσελίδα μας, βλέπε τα νέα που σε ενδιαφέρουν, αγγελίες για εργασία, και μην ξεχνάς να κοινοποιείς στους φίλους σου ό,τι μπορεί να τους ενδιαφέρει.

 

Επόμενη ενημερωτική συνάντηση:

1
Τετάρτη
5
Ιούλιος
Γραφεία MSF Greece