Είστε εδώ

Δωρεές εις μνήμην 

Μας συγκινεί βαθύτατα ότι ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές μιας απώλειας ενός αγαπημένου ανθρώπου, πολλοί υποστηρικτές μας μετουσιώνουν τη λύπη τους σε ελπίδα ζωής για κάποιον συνάνθρωπό τους που υποφέρει, συγκεντρώνοντας δωρεές αντί στεφάνων ή κάνοντας μια δωρεά στη μνήμη του εκλιπόντος.

Εάν θέλεις να κάνεις μια εις μνήμην δωρεά:

Μπορείς να κάνεις μια δωρεά στη μνήμη ενός αγαπημένου σου προσώπου επιλέγοντας ποσό παρακάτω ή με έναν από τους τρόπους που περιγράφονται εδώ

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς, θα χρειαστεί να ενημερώσεις το Τμήμα Δωρητών των Γιατρών Χωρίς Σύνορα τηλεφωνικά στο 210 5 200 500 ή εναλλακτικά μέσω email στο donors@msf.gr για να λάβεις την απόδειξή σου.

Εάν επιθυμείς να αποσταλεί και συλλυπητήρια επιστολή που να ενημερώνει την οικογένεια για τη δωρεά σου, θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του παραλήπτη της επιστολής, καθώς επίσης να μας διευκρινίσεις εάν επιθυμείς να αναφέρεται το ποσό της δωρεάς σου σε αυτήν.

Αντί στεφάνων

Εάν έχεις χάσει έναν δικό σου άνθρωπο και επιθυμείς αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν ως δωρεές στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, μπορούμε να στείλουμε ένα κουτί συλλογής χρημάτων. Εάν το επιθυμείς και είναι δυνατό από την πλευρά μας, μπορεί να παραστεί στο χώρο και ένας εκπρόσωπος της οργάνωσης που θα συνοδεύσει το κουτί συλλογής των δωρεών. Για κάθε δωρεά που θα πραγματοποιηθεί, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα θα αποστείλουμε τη σχετική απόδειξη, ενώ θα ενημερώσουμε την οικογένεια για τις συνολικές δωρεές που έγιναν στη μνήμη του θανόντα.

Εάν επιθυμείς να διαθέσεις αντί στεφάνων δωρεές στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 5 200 500 ή εναλλακτικά μέσω email στο events@msf.gr

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις οικογένειες που τη δύσκολη ώρα της απώλειας των δικών τους ανθρώπων έχουν πάρει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν δωρεές αντί στεφάνων στη μνήμη του θανόντος και να τις διαθέσουν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα καθώς και τους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν κάνοντας δωρεές εις μνήμην αγαπημένων τους προσώπων.

Κάνε μια δωρεά

Κάνε μια μηνιαία δωρεά

Θέλω να κάνω δωρεά κάθε μήνα

Κάνε μια δωρεά

Θέλω να κάνω μια απλή δωρεά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

contact bubble

info@msf.gr

+30 210 5200500