Είστε εδώ

Εταιρική υποστήριξη

Η εταιρία σας έχει πολλούς τρόπους να στηρίξει τη δράση μας και τους ανθρώπους που μας χρειάζονται.
Στο πλαίσιο των εταιρικών συνεργασιών μας δομούμε εναλλακτικούς τρόπους υποστήριξης και παρέχουμε ανταποδοτικά οφέλη ανάλογα με το ύψος της συνεργασίας.

Επιδιώκουμε συνεργασίες που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και δέσμευση, στον επαγγελματισμό και τη διαφάνεια. Μας ενδιαφέρει η συνεργασία μας να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και βασισμένη στην ταυτότητα της εταιρίας σας. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε, βοηθάτε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, να αποκτήσουν πρόσβαση στην απαραίτητη για την επιβίωσή τους ιατρική φροντίδα.

Συνεργαστείτε μαζί μας. Με τη δική σας συνεισφορά μπορούμε να κρατήσουμε στη ζωή ακόμα περισσότερους ανθρώπους.

Μας υποστηρίζουν

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Η Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ, βρίσκεται στο πλευρό μας από το 2013, με την τοποθέτηση κουτιών οικονομικής ενίσχυσης της δράσης μας σε πληθώρα καταστημάτων της στην Αττική, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τους ασθενείς μας.

 

Η ελληνική αεροπορική εταιρία AEGEAN, στηρίζει τις δράσεις μας στην Ελλάδα από το 2015, παρέχοντας δωρεάν μετακίνηση στο προσωπικό μας, βρισκόμενη με τον τρόπο αυτό δίπλα στους ανθρώπους που περιθάλπουμε.

 

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε., με σκοπό τη λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΜΗΕ), στηρίζει έμπρακτα τη δράση μας από το 2016 βρισκόμενος με τον τρόπο αυτό στο πλευρό των ασθενών μας.

 

Ο Όμιλος Alpha Bank, ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ελλάδα, βρίσκεται δίπλα στους ασθενείς μας από το 2011 δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες του να εξαργυρώσουν τους πόντους των καρτών Alpha Bank Bonus και να στηρίξουν παράλληλα το έργο μας.

H Artion Security Systems A.E., εταιρία εμπορίας συστημάτων ασφαλείας, στηρίζει τη δράση μας από το 2015 βοηθώντας με τον τρόπο αυτό χιλιάδες ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη για την επιβίωσή τους.

 

Η BETA CAE Systems Α.Ε., εταιρία εξέλιξης συστημάτων λογισμικού για τον υπολογισμό μηχανολογικών κατασκευών, ξεκίνησε να υποστηρίζει τη δράση μας το 2008 και από τότε βρίσκεται σταθερά δίπλα μας και δίπλα στους ανθρώπους που περιθάλπουμε.

 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ Α.Ε.Ε.Α.Π., μεγάλη εταιρία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, κάλυψε πλήρως τα έξοδα αγοράς ειδικού οχήματος και μετασκευής του σε Κινητή Ιατρική Μονάδα, για τις ανάγκες των ασθενών μας στην Ελλάδα.

 

Ο όμιλος εταιριών Goldair, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στους τομείς τουρισμού και μεταφορών στην Ελλάδα, υποστηρίζει από το 2015 τα προγράμματά μας συνεισφέροντας έμπρακτα στη δράση μας για την προσφυγική κρίση στη χώρα μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασθενείς μας να ελπίζουν σε ένα μέλλον με αξιοπρέπεια.

 

Η MAC Cosmetics, εταιρία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ, στήριξε το 2016 τη δράση μας στην Αθήνα, υποστηρίζοντας την εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα και ψυχολογική υποστήριξη προσφύγων και μεταναστών, θύματα ακραίας βίας και απάνθρωπης μεταχείρισης.

 

Η Παυλίδης Α.Ε. Μάρμαρα - Γρανίτες, εταιρία εξόρυξης και παραγωγής μαρμάρου - γρανιτών, βρίσκεται σταθερά δίπλα μας από το 2007, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στους ασθενείς μας και δίνοντάς τους ελπίδα.

 

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Ασφαλιστική Αγορά

Αθηναϊκή Κλινική

Encode S.A.

Creta Farms

Diana Shipping Services S.A.

Goldair Handling Α.Ε.

Goldair Cargo Α.Ε.

INTERAMERICAN

Mercedes Benz

MTN Cyprus

Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ

Συνεργασία με εταιρίες

3
22/11/2017

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός φέρνουν τους πελάτες τους στο πλευρό των ασθενών μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τους στηρίξουν έμπρακτα, με τη δωρεά τους, να παραμείνουν στη ζωή.

Κάνοντας τις αγορές σας μέσω του e-shop των...

19/07/2017

Στο πλευρό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα βρίσκεται η «Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ» μέσω της δωρεάς Κινητής Ιατρικής Μονάδας για την κάλυψη των πολύπλευρων αναγκών των ασθενών της διεθνούς ιατρικής ανθρωπιστικής οργάνωσης στην...

24/03/2017

Τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από σχετική ψηφοφορία, τόσο από μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων, όσο και από το κοινό, που βαθμολόγησαν τις ΜΚΟ κατά τη διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης. Τα κριτήρια επιλογής ήταν η...

Σελίδες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

contact bubble

Μαριλένα Τσίρου
Υπεύθυνη Εταιρικών Συνεργασιών

corpfr@athens.msf.org

210 5200 500 (εσωτ. 108)

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ