Είστε εδώ

Χρήσιμες συμβουλές

 

Ενημέρωσέ μας

Εάν σε ενδιαφέρει να διοργανώσεις μια εκδήλωση για εμάς, μην ξεχάσεις να επικοινωνήσεις πρώτα μαζί μας στο events@msf.gr ή στο 210 5 200 500

Θέσε στόχο

Μην φοβάσαι να στοχεύσεις ψηλά, η θετική σου διάθεση θα συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους! Να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως, κάθε ποσό που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι πολύτιμο για εμάς και μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους ασθενείς μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι:

  • με 50 ευρώ αγοράζουμε ειδικά κιτ εξυγίανσης νερού που μπορούν να ωφελήσουν 10.000 άτομα
  • με 250 ευρώ παρέχουμε 900 πακέτα θεραπευτικής τροφής για υποσιτισμένα παιδιά
  • με 500 ευρώ προσφέρουμε στις ομάδες μας που βρίσκονται σε αποστολή, ιατρικά κιτ με τα οποία μπορούν να περιθάλψουν 700 ασθενείς για 3 μήνες
  • με 1000 ευρώ εξασφαλίζουμε 10 χειρουργικά κιτ για 10 θύματα καταστροφής

Ζήτα Συμμετοχή

Ζήτα από τους γύρω σου να συμμετάσχουν με όποιο τρόπο θέλουν και μπορούν. Είτε πρόκειται για μια ομάδα φίλων και γνωστών που θα σε βοηθήσουν με την διοργάνωση, είτε για μια τοπική επιχείρηση που μπορεί να συμβάλλει με τη χορηγία της ενισχύοντας την εκδήλωσή σου.

Προσοχή στο χρόνο

Διάλεξε μια ημερομηνία που να μην συμπίπτει με άλλα σημαντικά γεγονότα στην περιοχή σου ή σε μεγαλύτερη κλίμακα και προσπάθησε να λάβεις υπόψη σου αργίες και άλλες ημερομηνίες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσέλευση του κόσμου.

Υπολόγισε τα έξοδα

Ο στόχος σου είναι μεν να μαζευτούν χρήματα, προσοχή όμως και σε αυτά που ίσως χρειαστείς να ξοδέψεις πριν την εκδήλωση. Αναζήτησε χορηγίες ή ζήτα δωρεές σε είδος για να επιβαρυνθείς όσο το δυνατόν λιγότερο.

Διάδωσέ το

Μοιράσου την ιδέα σου στους λογαριασμούς σου στο Facebook, Twitter, Instagram ή δημιούργησε μια ηλεκτρονική καμπάνια συλλογής χρημάτων για το σκοπό σου στο www.msfgifts.gr

Δώσε έμπνευση!

Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, πάρε λίγο χρόνο να ενθαρρύνεις όσους σε βοηθούν και να τους υπενθυμίσεις πόσο σημαντική είναι η βοήθειά τους. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τις δράσεις μας, χωρίς πρωτοβουλίες όπως η δική σας!

Διασκέδασέ το!

Κουράστηκες πολύ για να οργανώσεις και να ολοκληρώσεις αυτή την εκδήλωση. Προσπάθησε να το χαρείς και να διασκεδάσεις κατά τη διάρκειά της. Κατάφερες κάτι πολύ σημαντικό και μάλιστα για καλό σκοπό!

Μοιράσου το μαζί μας

Θα χαρούμε πολύ να δούμε πόσο όμορφη ήταν η εκδήλωσή σου.
Στείλε μας φωτογραφίες και μοιράσου μαζί μας τη χαρά της επιτυχίας σου!

Φόρμα επικοινωνίας

Σύντομη περιγραφή της εκδήλωσης (ώρα, μέρος, περίσταση)