Είστε εδώ

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός βρίσκονται στο πλευρό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να στηρίξουν τη δράση μας προσθέτοντας ένα ποσό της επιλογής τους στον λογαριασμό τους.

Marta Soszynska/MSF

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός φέρνουν τους πελάτες τους στο πλευρό των ασθενών μας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να τους στηρίξουν έμπρακτα, με τη δωρεά τους, να παραμείνουν στη ζωή.

Κάνοντας τις αγορές σας μέσω του e-shop των Εκδόσεων Ψυχογιός,  www.psichogios.gr, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα επιπλέον ποσό της επιλογής σας, στο σύνολο του λογαριασμού σας, για να στηρίξετε τη δράση μας.

Τα βήματα είναι απλά:

  • Kάνετε την αγορά σας μέσω του www.psichogios.gr
  • Πριν ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, στο check out, επιλέγετε το ποσό που επιθυμείτε για να στηρίξετε τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Καλή ανάγνωση!

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ

 
29/06/2018

Η Αθήνα γίνεται τόπος ανακούφισης για ανθρώπους που πόνεσαν και υπέφεραν σε δύο ηπείρους. Στην κλινική των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για θύματα βασανιστηρίων γίνεται μεγάλη προσπάθεια οι άνθρωποι να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη τους στους ανθρώπους.

26/06/2018

Τα βασανιστήρια συχνά δεν αφήνουν σημάδια. Μπορούν όμως να διαλύσουν την προσωπικότητα του ατόμου. Ένα βίντεο για τη Διεθνή Ημέρα Υποστήριξης των Θυμάτων Βασανιστηρίων.

18/07/2017

Αναγνωρίζοντας τα μεγάλα ποσοστά θυμάτων βασανιστηρίων μεταξύ των μεταναστών και προσφύγων, καθώς και τη ζωτική ανάγκη τους για αποκατάσταση, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα άνοιξαν μια κλινική για θύματα βασανιστηρίων στην Αθήνα το 2014, σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας ΒΑΒΕΛ και το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες. Μέχρι σήμερα, η κλινική έχει προσφέρει φροντίδα σε περισσότερους από 430 ανθρώπους.

26/06/2017

Ο Γιουτζίν και ο Καλίλ είναι δύο από τους 430 ανθρώπους από 40 χώρες που έλαβαν φροντίδα από το πρόγραμμα αποκατάστασης θυμάτων βασανιστηρίων που υλοποιούν στην Αθήνα από το 2014 οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας ΒΑΒΕΛ και το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες.

22/06/2016

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες, προβολή οπτικοακουστικού υλικού και ανοικτή συζήτηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν υποστεί διωγμό και βασανιστήρια λόγω των πολιτικών ή θρησκευτικών πεποιθήσεών τους, της φυλής, του φύλου ή της σεξουαλικής τους ταυτότητας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη χώρα μας.