Είστε εδώ

Γίνε Σταθερός Υποστηρικτής

Όταν ξεσπά ένας σεισμός, μια πλημμύρα ή ένας πόλεμος, η ταχύτητα ανταπόκρισης είναι καθοριστικός παράγοντας για να κρατήσουμε περισσότερους ανθρώπους στη ζωή. Βοηθησέ μας κι εσύ να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στην επόμενη κρίση. Μπορείς να γίνεις τώρα Σταθερός Υποστηρικτής online με την πιστωτική σου κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον του Viva Wallet ή μέσω PayPal.

Κάνε μια μηνιαία δωρεά

Άλλοι τρόποι να γίνεις Σταθερός Υποστηρικτής

Μπορείς να γίνεις Σταθερός Υποστηρικτής δίνοντας πάγια εντολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, επιλέγοντας τη συχνότητα και το ποσό με το οποίο θέλεις να μας στηρίζεις σε σταθερή βάση. Η εντολή μπορεί να δοθεί ηλεκτρονικά, μέσω τράπεζας ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

► ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Δίνοντας πάγια εντολή στην τράπεζά σου, ώστε να μεταφέρει αυτόματα, με τη συχνότητα που επιθυμείς (κάθε μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή ετησίως), το ποσό που επιθυμείς από τον τραπεζικό σου λογαριασμό στο λογαριασμό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Κατέβασε την ειδική φόρμα και στείλε την συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη στο Τμήμα Δωρητών μας για να ενεργοποιηθεί η εντολή σου. Όπως θα δεις και στη φόρμα, μπορείς να επιλέξεις τόσο το χρόνο που θα ξεκινήσει η εντολή σου, όσο και την ημερομηνία που θα γίνονται οι χρεώσεις.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις πάγια μεταφορά από το λογαριασμό σου στο λογαριασμό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μέσα από το web banking της τράπεζάς σου. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε ενημέρωσε το Τμήμα Δωρητών για να λαμβάνεις συγκεντρωτική απόδειξη των δωρεών σου.

► ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (VISA, DINERS, MASTERCARD)

Συμπληρώνοντας και επιλέγοντας το ποσό και τη συχνότητα της δωρεάς σου στη φόρμα δωρεάς με πιστωτική κάρτα και στέλνοντάς την στο Τμήμα Δωρητών για να ενεργοποιηθεί η εντολή.

Αν θελήσεις, μπορείς ανά πάσα στιγμή να διακόψεις τη συνδρομή σου με ένα τηλεφώνημα ή γράφοντας στο donors@msf.gr.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact bubble

Τμήμα Δωρητών

donors@msf.gr 

+30 210 5200500
(εσωτ. 304 και 305)

Δευ-Παρ 9:00 -17:00

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Διάβασε τους όρους χρήσης.