Είστε εδώ

Τρέξε κι εσύ με τους Δρομείς Χωρίς Σύνορα

Για μία ακόμα χρονιά οι «Δρομείς Χωρίς Σύνορα» δίνουμε το «παρών» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, και τρέχουμε για καλό σκοπό. Θα ήταν χαρά μας να σε έχουμε και φέτος στην ομάδα μας!

Υποστήριξε τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα τρέχοντας στον απογευματινό αγώνα των 5 χιλιομέτρων ή στα 42 χιλιόμετρα. Η συμμετοχή σου θα μετατραπεί σε εμβόλια, παιδική τροφή κατά του υποσιτισμού, φάρμακα για τις ξεχασμένες ασθένειες, προμήθειες σε φάρμακα και υλικά πρώτης ανάγκης για τις επείγουσες κρίσεις.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα βρισκόμαστε παντού στον κόσμο, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Γίνε συνοδοιπόρος και υποστηρικτής μας.

 

Βήμα 1: Ενημερώσου για τα πακέτα συμμετοχής

 

Σε όλα τα πακέτα συμπεριλαμβάνεται η δωρεά που θα διατεθεί για την ενίσχυση των προγραμμάτων μας. Στα πακέτα που περιλαμβάνεται μπλουζάκι, είναι βαμβακερό. Μπορείς να επιλέξεις Dry Fit Μπλουζάκι με μια συμπληρωματική δωρεά των 5 ευρώ.

* Η συμμετοχή στα 5 χλμ αφορά αποκλειστικά τον απογευματινό αγώνα.

Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί, σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας!

 

 

 

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινώνησε μαζί μας στο marathon@msf.gr

Η βοήθειά σου είναι πολύτιμη για εμάς. Μαζί μπορούμε να κρατήσουμε στη ζωή περισσότερους ανθρώπους. Έλα για ακόμα μία φορά στην ομάδα μας, στήριξε το έργο μας!

Σε ευχαριστούμε πολύ!

 

Τρέξε, γιατρέ!

  • Ξεκίνησε ως αστείο και τώρα δεν χάνουμε ούτε έναν αγώνα. Και σίγουρα αξίζει να δίνουμε αυτόν τον αγώνα με και για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Είναι πολύ συγκινητικό όταν στο δρόμο, κόσμος που δεν μας ξέρει μας εμψυχώνει φωνάζοντας «Πάμε, Γιατρέ!». Βλέπεις ότι και για τον κόσμο ο σκοπός της οργάνωσης αξίζει και μας ενώνει!

    Γιώργος Θεοχαρόπουλος