Είστε εδώ

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα δεν κάνουν εράνους σε σπίτια

Κρούσματα παραπλανητικής χρήσης του ονόματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (MSF) από επιτήδειους που προσπαθούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

-

 Μετά από νέες αναφορές κρουσμάτων παραπλανητικής χρήσης του ονόματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (MSF) από επιτήδειους που προσπαθούν να αποσπάσουν παρανόμως χρηματικά ποσά, η οργάνωση διαβεβαιώνει επισήμως ότι ουδεμία σχέση έχει με ανάλογες ενέργειες καθώς πάγια τακτική των  Γιατρών Χωρίς Σύνορα είναι να μη διεξάγεται ποτέ έρανος για συλλογή χρημάτων από πόρτα σε πόρτα.

Η ομάδα ενημέρωσης "face-to-face" των Γιατρών Χωρίς Σύνορα βρίσκεται συχνά σε κεντρικά σημεία της Αθήνας αλλά και της επαρχίας ενημερώνοντας για τη δράση της οργάνωσης και τη δυνατότητα υποστήριξής της.

Όμως, τα μέλη της ομάδας των Γιατρών Χωρίς Σύνορα δεν πραγματοποιούν ποτέ έρανο σε σπίτια.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλους τους πολίτες  να μην προβαίνουν σε δωρεά χρημάτων ή αγορά υλικού από πρόσωπα που δήθεν διενεργούν έρανο από πόρτα σε πόρτα για λογαριασμό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και σε περίπτωση που εντοπίζουν τέτοιες ενέργειες να επικοινωνούν άμεσα με τα γραφεία μας στο τηλέφωνο 210 5 200 500 και στο mail: info@msf.gr